Handelspand in Deinze

Handelspand op een unieke locatie in centrum Deinze

  • 78 m² bewoonbare oppervlakte
  • Oriëntatie: Zuidwest
Deze handelsruimte bevindt zich in het nieuwbouwproject Liv de Molens. De site van maar liefst 2,2 hectare biedt een dynamische mix van wonen, sport, diensten, retail, horeca en recreatie en dit met een groene corridor én 200 meter Leie-oevers als verbindende factor.

Dit handelspand van 78 m², aangeboden in casco toestand, biedt volop mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele ruimte die ze helemaal naar eigen wens kunnen inrichten. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en geven het pand een frisse, open uitstraling. Dit maakt de ruimte geschikt voor verschillende commerciële activiteiten, zoals een winkel, kantoor of dienstverlenend bedrijf. Omdat het pand in casco staat wordt aangeboden, heb je als toekomstige gebruiker de vrijheid om de indeling en afwerking volledig af te stemmen op je eigen behoeften en visie.

De locatie is tevens een groot pluspunt: centraal gelegen in Deinze en vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Klanten en bezoekers kunnen zonder moeite de locatie bereiken, met parkeergelegenheid in de buurt en goede verbindingen met het openbaar vervoer. Of je nu een winkel, kantoor of andere commerciële activiteit plant, dit pand biedt de perfecte balans tussen visibiliteit, toegankelijkheid en een verzorgde, representatieve uitstraling.

Benieuwd wat deze handelsruimte voor u kan betekenen? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via sarie@landbergh.be of 09 278 78 79.
  • Nabij het centrum
    In het centrum met alle noodzakelijke voorzieningen op wandelafstand
  • Snelle oplevering
    Snelle oplevertermijn direct beschikbaar
  • Gemeenschappelijk groen
    Collectieve tuin met een grote visibiliteit op de handelsruimte
  • Sterke mobiliteit
    Sterke mobiliteit met een vlotte bereikbaarheid
  • Handelsruimte 78 m²

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Gunstige ligging

De handelsruimte is gelegen op een commerciële ligging met als extra troef de vlotte bereikbaarheid en de grote raampartijen

Adres Markizaatpark 33
9800 Deinze
Mobiscore 8,4 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel