Woning in Gent

  • 3 Slaapkamers
  • 140 m² bewoonbare oppervlakte
Vlakbij het Gent-Sint-Pietersstation vindt u deze ruime, goed onderhouden woning. Deze is uitstekend gelegen in een autoluwe straat in het Zuiden van Gent centrum. U bereikt op wandelafstand het station Gent-Sint-Pieters, alsook is de R4 richting autostrade vlot bereikbaar. In de nabije omgeving zijn er tal van supermarkten, eetgelegenheden, parken en scholen aanwezig.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 140 m² en is op het gelijkvloers ingedeeld als volgt: via de inkomhal, waar zich een gastentoilet bevindt, bereikt u de lichtrijke leefruimte die door de grote ramen een aangename lichtinval heeft. De open keuken voorzien van alle toestellen grenst aan een praktische berging. De leefruimte biedt directe toegang tot de ruime tuin met een zonnig terras. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, een praktische berging en een toilet.  

Vooraan de woning is een parkeerplaats voorzien, inbegrepen in de huurprijs.

Mobiscore: 9,5 / EPC: 143 / CV op aardgas. 
Beschikbaar vanaf 1 september 2024.
  • OV
    Nabij het openbaar vervoer Gent-Sint-Pieters op wandelafstand
  • Invalswegen
    Nabij belangrijke invalswegen Vlotte verbinding naar E40 en E17 dankzij nabijheid R4
  • Nabij school
    Nabij onderwijs Hogeschool Gent , Basisschool Voskensslaan en GO Atheneum Voskenslaan
  • Ruime tuin
    Ruime tuin met zonnig terras

Ligging

Gunstige ligging nabij Gent-Sint-Pieters

Het station Gent-Sint-Pieters is gelegen op wandelafstand van de woning. Alsook met de wagen is de woning gemakkelijk te bereiken dankzij de nabijheid van de snelwegen en R4.

Adres Maaltebruggestraat 75
9000 Gent
Mobiscore 9,5 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart