Energiezuinig nieuwbouwproject op een uiterst bereikbare locatie

Kwalitatieve leefappartementen nabij het centrum van Astene

  • Oppervlakte 69-301 m²
  • Bouwjaar 2024
  • Aantal units 24
  • Fase Ruwbouwwerken

Ruime en kwalitatieve appartementen in Astene

Lancering: ontdek als eerste de lanceringsvoorwaarden van dit energiezuinige nieuwbouwproject tijdens een individuele afspraak bij ons op kantoor. 

Kapellehof is gelegen vlakbij het centrum van Astene en biedt een gemengd aanbod met 17 lichtrijke leefappartementen, 4 kantoren en 3 handelsruimten en dit gecombineerd met een ruime ondergrondse parking en ruime kelderbergingen. De appartementen zijn allen bijzonder kwalitatief ingedeeld en werden voorzien van ruime zonneterrassen, allen uitkijkend op de stijlvol aangelegde tuin.

Op het gelijkvloers zijn er 4 kantoren en 3 handelsruimtes voorzien, allen met grote raampartijen en hoge plafonds voor maximaal licht en een goede visibilteit.

De residentie is gelegen langs de Kapellestraat in Astene, gekend voor haar oude Leie-arm met haar prachtige natuur, het stadsbos, de fietssnelweg en haar goed bereikbaarheid ideaal gelegen tussen Gent en Deinze. De diverse restaurants, supermarkten, de lokale tennisclub en het ruime aanbod aan scholen, allen in de dichte nabijheid, maken van deze ligging een ideale uitvalsbasis.

Het project onderscheidt haar dankzij het gebruik van bijzonder efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming én -koeling voor een optimaal plaatsgebruik en een gelijke verdeling van de warmte/koude. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met een maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Een uitzonderlijk laag energieverbruik en alle hedendaags wooncomfort wordt u zo ten allen tijden gegarandeerd.

Op het gebied van afwerking onderscheidt Kapellehof haar door de hoge standaarden met ruime budgetten voor de keuze van uw vloerafwerking, de sanitaire toestellen en de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen.

Voor het optimaal comfort voor alle bewoners zijn er voldoende ondergrondse parkeerplaatsen voorzien vanwaar u droog en veilig met de lift naar het appartement kan. Bij elk appartement hoort tevens een privatieve kelderberging, allen voldoende ruim en vlot toegankelijk. Voor de handelsruimten, kantoren en bezoekers zijn er tevens voldoende parkeerplaatsen voorzien op het gelijkvloerse niveau.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit kwalitatieve nieuwbouwproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak via 09 278 78 79 of guillian@landbergh.be
  • Plantje
    Landelijk gelegen Nabij verschillende natuurgebieden
  • Instapklaar
    Instapklaar Bijzonder lichtrijke en comfortabele appartementen
  • Vrij van fossiele brandstoffen
    Vrij van fossiele brandstoffen Met gebruik van geothermische warmtepompen in combinatie met vloerverwarming

24 units

Astene is een deelgemeente van Deinze in de provincie Oost-Vlaanderen, langs de rivier de Leie. Ze is één van de zeventien deelgemeentes, waarbij Deinze en Petegem-aan-de-Leie de stedelijke kern vormen. In 2009 stelde het stadsbestuur het project Deinze 2020 voor. Sindsdien onderging de stadskern een heuse facelift. Het is er nu zowel voor Deinzenaars als niet-Deinzenaars heerlijk genieten van een dagje shoppen, een wandeling door het groen, een zonnig terras, een goed restaurant of een prachtige fietstocht langs de Leie.

Astene Sas

Astene Sas is een historisch sluiscomplex aan de Leie, gelegen in het pittoreske dorp Astene. De sluis, gebouwd in de 19e eeuw, regelt het waterpeil van de rivier en is omgeven door een prachtig natuurlandschap. Het gebied trekt wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers die genieten van het uitzicht op de passerende boten en de serene omgeving. Bij de Sasbrug vind je een sfeervol café en picknickplaatsen, wat het een perfecte plek maakt om even tot rust te komen en van de landelijke charme van Astene te genieten.

Vosselare Put

Vosselare Put is een pittoreske zwemplas aan de Leie die al sinds de jaren '30 een geliefde plek is voor locals en toeristen. Het natuurlijke water biedt verkoeling op warme dagen, omringd door groene oevers en een ontspannen sfeer. Het is een ideale plek om te zwemmen, zonnebaden of simpelweg te genieten van de rust. Voor gezinnen en natuurliefhebbers is Vosselare Put een perfect uitje in een prachtige omgeving, met voorzieningen zoals een cafetaria en speelweide in de buurt.

Het Stadsbos

Het Stadsbos in Astene is een groen recreatiegebied waar natuur en ontspanning samenkomen. Dit bos, onderdeel van het grotere Parkbos, biedt wandelaars, joggers en fietsers een rustige plek om te genieten van de natuur. Het diverse landschap met bomen, grasvelden en waterpartijen herbergt ook verschillende soorten flora en fauna. Ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers, biedt het Stadsbos een fijne ontsnapping uit de dagelijkse drukte, met routes en paden die perfect zijn voor een ontspannende wandeling of een sportieve activiteit in de buitenlucht.

Fietssnelweg

De fietssnelweg in Astene maakt deel uit van het F-netwerk en biedt een veilige en snelle route voor fietsers tussen Deinze en Gent. Deze geasfalteerde baan is speciaal ontworpen voor vlotte fietstrajecten zonder verkeersdrukte, ideaal voor zowel pendelaars als recreatieve fietsers. Langs de weg kun je genieten van het groene landschap en rustige omgeving, terwijl je efficiënt van A naar B fietst. Met goede bewegwijzering en een comfortabele ondergrond is de fietssnelweg in Astene een belangrijk onderdeel van het fietsvriendelijke netwerk in de regio.

Gevels

De gevels worden uitgevoerd in kwalitatief, hoogwaardige materialen. De materiaalkeuzes voor de gevels zijn bepaald om tot een harmonieus architecturaal geheel te komen over de totaliteit van het project.

Terrassen

Alle terrassen worden afgewerkt met een lichtgrijze keramische tegels (60x60cm). De tegels worden geplaatst op tegeldragers. Rondom zijn de terrassen beveiligd met een aluminium borstwering en een vulling met doorzichtig veiligheidsglas.

Buitenschrijnwerk

Alle ramen en deuren van de residentie wordt vervaardigd uit aluminium schrijnwerk in zwarte kleur met kwalitatieve afwerking en dubbele hoogrendementsbeglazing.

Parkeerplaatsen en kelderbergingen

Voor het optimaal comfort voor alle bewoners zijn er voldoende ondergrondse parkeerplaatsen voorzien vanwaar u droog en veilig met de lift naar het appartement kan. Bij elk appartement hoort tevens een privatieve kelderberging, allen voldoende ruim en vlot toegankelijk. Voor de handelsruimten, kantoren en bezoekers zijn er tevens voldoende parkeerplaatsen voorzien op het gelijkvloerse niveau.

Tot aan de start van de afwerkingsfase heeft u als koper in Kapellehof het voorrecht om zelf te kiezen hoe uw appartement er zal uitzien. Zowel voor de vloerafwerking, de badkamer, het toilet en de keuken als voor de positionering van de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten heeft u de vrije keuze. Zo zal u worden uitgenodigd in de showrooms van de aangeduidde leveranciers voor uw keuze van sanitaire toestellen, de configuratie van uw keuken en de vrije keuze in het ruime aanbod van tegels en parket.

Vloeren

In de natte ruimtes, mn. de keuken, het toilet, de badkamer en/of douchekamer en de berging zijn er keramische vloeren voorzien met een netto handelswaarde van 40€/m² (exclusief de plaatsing en BTW).

In de droge ruimtes, mn. de leefruimte en inkomhal, is er een samengesteld parket met massieve toplaag in Eik voorzien, met een netto handelswaarde van 65€/m² (exclusief de plaatsing en BTW). In de slaapkamers voorziet men een laminaat met een netto handelswaarde van 25/m² (exclusief de plaatsing en BTW).

Keuken

In elk appartement is een volledig ingerichte keuken voorzien. De keuken wordt verzorgd door GRANDO Keukens Gent, en omvat de levering en plaatsing in overeenstemming met de individueel besproken keuze.

De aankoopwaarde (inclusief toestellen en plaatsing, exclusief btw) is afhankelijk van het type en de grootte van het appartement en varieert tussen 10.000€ en 14.500€ (exclusief btw).

Sanitair

Voor uw sanitair kunt u naar eigen smaak gaan kiezen bij ALSAN.

De voorziene handelswaarden variëren tussen de 5.000 en 12.600 euro (exclusief btw) afhankelijk van de grootte en de configuratie van het appartement.

Schermafbeelding 2023 03 17 om 14 40 38

Warmtepomp

De wooneenheden worden verwarmd zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen en met een individuele geothermische warmtepomp. Bijkomend wordt elk appartement volledig voorzien van vloerverwarming. Ook de warm waterproductie in de units gebeurt individueel. Dankzij het compacte ontwerp past deze warmtepomp in elk type appartement. Deze warmtepomp houdt niet alleen ’s winters warm, maar tijdens de zomer kan deze dankzij een geavanceerde technologie ook voor passieve koeling zorgen.

Icoon 2

Ventilatiesysteem - type D

Goede isolatie vereist ook goede ventilatie, daarom voorzien wij per woonentiteit een ventilatiesysteem type D, dit conform de richtlijnen van de EPB-verslaggever. Dit ventilatiesysteem controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit per ruimte. Het ventilatieniveau per ruimte wordt volautomatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit. Er wordt gekozen voor een ventilatiesysteem type D, waarbij zowel het aan- en afvoeren van de lucht mechanisch gebeurt.

Icoon 3

EPB

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E30 per appartement.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 19

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Op vraag van de koper kunnen er zonnepanelen worden geplaatst die rechtstreeks gekoppeld worden met de individuele teller van het appartement. Voor het behalen van het vereiste E-peil is dit niet noodzakelijk gezien elk appartement hier standaard reeds aan voldoet.

  • Bouwjaar: 2024
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • Voorkooprecht: Nee
  • Gevalideerd as-builtattest: Ja
  • Stedenbouwkundige vergunning: 1
  • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
  • Overstromingsgevoeligheid:
    • P-score: Klasse C
  • Beschermd erfgoed: Nee
  • Dagvaarding: Nee
Bekijk de volledige kaart

Gelegen op een groene en vlot bereikbare locatie

Astene geniet een centrale ligging tussen Deinze en Gent en biedt een mooi aanbod aan natuur- en recreatiegebieden.

Adres Kapellestraat 17
9800 Astene
Mobiscore 7,9 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut